Erhvervsbyggeri i alle størrelser

​​Trænger din virksomhed til en ny og større bygning, så der er plads til alle medarbejderne? Vi kan hos Tornum Snedker- og Tømrerforretning hjælpe dig med erhvervsbyggeri i alle størrelser, og ønsker du en beliggenhed nær Lintrup, Rødding eller Ribe, så står vi klar til at give en hånd med.

ROBUST KVALITET I ALT VORES ERHVERVSBYGGERI

Vi har gennem mange år stået for erhvervsbyggeri i flere forskellige størrelsesordner. Derfor kan vi også hjælpe din virksomhed uanset, hvor meget projektet omfatter. På den måde kan I få den perfekte bygning til netop jeres præferencer.

Inden for erhvervsbyggeri kan vi hjælpe med blandt andet:

  • Fabrikshaller og lagerhaller
  • Kontorbygninger
  • Maskinværksteder og udstilling
  • Landbrugsbygninger
  • Stalde

Vi overholder altid de gældende krav fra Bygningsreglementet, og vi kan samtidig hjælpe dig med at få et lavenergibyggeri, hvis du ønsker lavere omkostninger på længere sigt.

​Løsning med plads til specificering

Vi kan lave erhvervsbyggeri i mange forskellige faconer. Dertil kan vi, takket være vores samarbejdspartnere, skaffe alle materialer, hvilket giver jer en stor frihed. Vi er blandt andet en af landets førende virksomheder inden for byggeri af træhuse. Vi garanterer et flot resultat, hvis vi skal konstruere en bygning for jer med træ som dominerende materiale.

Vi har gennem alle vores projekter en tæt og god dialog med vores kunder, og vi gør ingen undtagelser, når det kommer til erhvervsbyggeri. Vil du gerne vide mere om dine muligheder? Ring i dag på telefon 74 85 52 63 eller skriv til vores e-mail info@tornum.dk.

Vi er altid klar med gode råd​

Her hos Tornum snedker- og tømrerforretning står vi altid klar med et godt råd eller et uforpligtende tilbud, så kontakt​ os allerede i dag.

Telefon 74 85 52 63

Ring til os nummeret her over eller benyt dig af vores kontaktformular for at skrive til os.

​Jean Hansen

Bare skriv til os hvis du har spørgsmål

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Tornum Snedker- & Tømrerforretning ApS

CVR: 10059968

​Ring til os på

telefon 74 85 52 63

Send en besked på

info@tornum.dk