Landbrugsbyggeri - vi klarer opgaven for dig​

Hos Tornum Snedker- og Tømrerforretning har vi stor erfaring med landbrugsbyggeri, hvor vi gennem årenes løb har opført mange forskellige landbrugsejendomme, -haller, parcelhuse, kostalde og svinestalde i områder nær Lintrup, Rødding og Ribe. Vi hjælper også gerne dig, hvis du har brug for professionel hjælp til dit landbrugsbyggeri.

Stor erfaring med landbrugsbyggeri

Landbrugsbyggeri er en speciel opgave, som kun bør varetages af de bedste i branchen. Vi har både erfaring med nybyggeri og renovering af eksisterende bygninger heriblandt også tagkonstruktioner og lofter.

Derfor påtager vi os gerne opgaven uanset størrelsen og omfanget af denne.

Vi klarer alt inden for landbrugsbyggeri, hvor vores ansatte alle har stor erfaring på området. Derfor er du garanteret en kvalitetsløsning, hvor der ikke gås på kompromis med nogle detaljer.​

Få et uforpligtende tilbud og kom godt fra land

Vi starter altid ethvert projekt med at lytte til kundens forslag vedrørende udformningen af projektet, og dernæst forsøger vi at implementere disse i det færdige resultat. Dertil vil du under hele forløbet være i en tæt dialog med os, så du altid kan vide dig sikker på, hvordan arbejdet med dit landbrugsbyggeri skrider frem.

Vi overholder altid vores aftaler og leverer det færdige ønskede produkt til den aftalte deadline. Hør nærmere ved at ringe på telefon 74 85 52 63 eller send os en e-mail på info@tornum.dk.​

Vi er altid klar med gode råd​

Her hos Tornum snedker- og tømrerforretning står vi altid klar med et godt råd eller et uforpligtende tilbud, så kontakt​ os allerede i dag.

Telefon 74 85 52 63

Ring til os nummeret her over eller benyt dig af vores kontaktformular for at skrive til os.

​Jean Hansen

Bare skriv til os hvis du har spørgsmål

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Tornum Snedker- & Tømrerforretning ApS

CVR: 10059968

​Ring til os på

telefon 74 85 52 63

Send en besked på

info@tornum.dk